Hallo allemaal.

Toch nog even een ”kort” berichtje vanuit Frankfurt.

Vanmorgen lekker uitgeslapen tot 8.15 uur. Daarna nog in bed gelegen en lekker samen ontbeten. Ilse had niet veel geslapen vanwege de pijn. Vanmorge lekker een douche genomen en toen we ons ontbijtje op hadden en nog lekker een kopje thee samen hadden gedronken. Daarna had Ilse haar cadeautjes van vandaag had uitgepakt.

Is misschien wel leuk om te vertellen. Voordat we richting Frankfurt gingen hadden we voor elke dag cadeautjes en herinneringen gekregen om elke dag iets uit te pakken. Kei leuk en lief idee Anne,Koen & Yvon,Guus. En daarnaast kregen we ook nog een Advent kalender van het gezin van Ilse (Noud,Jose,Bart, Rianne&Teun). Alsof de auto nog niet vol genoeg zat. Ilse paste er nog net bij!

Toen het rond half 12 was wou Ilse toch gewoon even lekker naar buiten. Dus zijn we een flink stuk rond wezen touren. Jammer dat de rolstoel niet in het spoor van de Tram paste anders had ze ook nog overal voorrang gehad.

We zijn meteen even boodschapjes wezen doen voor vandaag en morgen in een hele grote nieuwe supermarkt REWE. Ook voor Ilse was dat weer een keer leuk want het was lang geleden dat ze in een winkel was geweest.

Eenmaal thuis gekomen de boodschappen uitgeladen en toen…. telefoon… ik keek op mn telefoon en zag :

Noud Cornelissen belt..

Ilse en ik dachten al ; hebben we een oproep gemist? Omdat hij naar mijn (Willem) telefoon belt.

Willem : ”Dag Noud!”

Noud:   “Dag Willem, wij willen heel graag ”efkes” een kopje koffie komen drinken!”

Willem : ”Uhm dat kan.. wanneer?! Nu!?”

Noud: ”Ja nu ja, wij staan voor de poort!”

Willem : ”Huh!? Oke dan kom ik eraan!”

Ik zei tegen Ilse: “Ik moet even naar buiten”..   Ilse keek raar op en zei ook al : ”Huh!?”

Eenmaal bij de poort aangekomen stonden daar onze papa’s en mama’s. (Noud,Jose,Gerard en Petrie) Onze grootste Fans,supporters, steun en toeverlaat!

Wat was dat een leuke verassing!! Helemaal verbijsterd! Dus vlug mee naar binnen, waar Ilse op de bank lag te rusten. Die was ook helemaal verrast.

Na een fijn Familie momentje met verschillende bakjes koffie,wat lekkers en sterke verhalen, veel knuffels en kusjes gingen de papa’s en mama’s toch weer terug naar huis.

Bedankt dat jullie ”efkes” op en neer kwamen! Kei leuk!!         We Love U!!

Nadat we bij waren gekomen van het spontane bezoekje hebben we we lekker samen gegeten. En nu ligt Ilse uitgeput en afgepijgerd van de laatste week op de bank.

Groetjes van Ons.