Hallo allemaal,

Toch maar weer een berichtje want het is nu inmiddels alweer een week geleden dat we naar Frankfurt zijn geweest. En ik wil jullie natuurlijk op de hoogte blijven houden van alle nieuwtjes rondom Ilse. Er is niet veel gebeurt de afgelopen week maar die dingetjes die er gebeurt zijn wou ik toch even met jullie delen. 

We hebben nog veel nagedacht en gesproken over het avontuur in Frankfurt. Wat is er toch veel gebeurt de afgelopen weken. 

Eenmaal thuis werden we overspoeld met lieve berichtjes en kaartjes van iedereen. Nogmaals bedankt hiervoor!

Ook werd er veel gevraagd of Ilse zich al beter voelde. Maar nee mensen, haar weg naar herstel is nu pas begonnen.  Het wordt hele lange weg. Haar lichaam moet het zelf herstellen en dit gaat weken,maanden misschien wel jaren duren.

En ook nog even een speciaal bedankje voor Anne-Riet. We waren heel blij dat ze erbij was. Ondanks de zware week toch genoten van haar gezelschap en natuurlijk haar steun en liefde. Anne-Riet bedankt voor alles!! We love u!

De eerste paar dagen thuis ging het nog redelijk met Ilse. Maar naarmate de week verder vorderde werd het minder en minder en minder. Nu realiseert ze wat er allemaal is gebeurt en nu krijgt ze de rust die ze nodig heeft. En dat valt best zwaar op het moment. Ze hadden hiervoor gewaarschuwd in Frankfurt, we hadden ons wel een beetje voorbereid en we hadden wel wat verwacht, maar als het moment dan toch daar is en Ilse kan eigenlijk bijna niet meer uit bed en veel pijn heeft en echt heel moe is, dan valt het toch best zwaar. Maar zo sterk als ze altijd is zegt ze nog steeds : ”Het gaat wel” 

Veel rusten en slapen

We hebben ook weer een nieuwe uitdaging erbij want haar toch al aangepast eetpatroon kreeg ook nog een nieuwe wending. Ze moet een histamine arm dieet volgen. Daarvoor hadden we een bekende
Orthomoleculair Diëtist ingeschakeld, Shirley Brouwers. Zij heeft ons daarin de weg gewezen.

Dus nog beter opletten met boodschappen doen en koken voor mij!

Een tijdje terug heb ik Ilse (stiekem) opgegeven voor Write for Lyme. En vandaag was de verrassing dan daar. Terwijl ik de blog aan het typen was ging de deurbel. Het was de pakketbezorger met een pakketje voor Ilse. Een pakketje met meer als 50 kaartjes erin. Bedankt!!

Write for Lyme is een kaartenactie voor chronische lymepatiënten om ze een hart onder de riem te steken. En om te laten weten dat er aan ze gedacht wordt.  (meer informatie www.writeforlyme.nl)

Vrienden,Familie,kennissen,buurt,dorpsgenoten en iedereen waar we ooit mee te maken hebben. Nogmaals bedankt voor al jullie lieve berichtjes,kaartjes,balonnen,donaties,steun en liefde! Wij kunnen dit niet zonder jullie.

En onthoudt Samen zijn we sterk!!

Tot de volgende blog!!

Willem.