Hallo allemaal,

Lees hier de eerste dag en blog van onze reis die ons hopelijk een betere toekomst gaat geven

Het is nog niet zo lang geleden dat we de beslissing namen om naar Frankfurt te gaan. De tijd vliegt. Er is veel gebeurt de laatste maand(en). Van het oprichten van de stichting tot het online komen van de website.

Maar vandaag vertrokken we ook daadwerkelijk naar Frankfurt voor waar het allemaal om draait : De behandeling van Ilse.

Om 11 uur vertrokken we dan toch na een toch wel een beetje emotioneel ”afscheid” (dat was het natuurlijk niet want we komen gewoon terug) van onze lieve en waardevolle Familie en aanhang. De auto volgepakt met kleren en spullen voor 14 dagen en natuurlijk alle geluks armbandjes en poppetjes die we de afgelopen weken allemaal binnen hadden gekregen samen met alle kaartjes. Dankjewel hiervoor!!..

3,5 uur rijden. Het viel uiteindelijk mee. Na een paar keer gestopt te zijn voor een sanitaire stop en voor wat te eten en te drinken kwamen we rond 15.30 uur midden in de grote stad Frankfurt aan. We zitten midden in het centrum dus de parkeergelegenheid is erg schaars. Tegenover ons zit een klein winkelcentrum waar een bakker, supermarkt, drogisterij en zelfs een tattoo shop zit. We hadden een slechtere plaats kunnen treffen. Het appartement is netjes en groot genoeg. Hier houden we het wel twee weken vol.

Ik ga nog even mijn Duitse taal bijspijkeren via de (best slechte) overgesproken tv programma’s en dan gaan we kijken of het bedje ook goed slaapt.

Groeten,

Willem.