Daar ben ik weer.

Na een goede nachtrust te hebben gehad, werden we vanmorgen (bijna middag) wakker. Ilse heeft goed geslapen en ik ook. Ben even broodjes wezen halen bij de bakker tegenover. Was trouwens de enigste winkel die open was vandaag. Bij ons vinden we het nu ”gewoon” dat de winkels en/of supermarkten open zijn op zondag maar hier is dat niet. Alhoewel ze doordeweeks hier wel van 7.00-22.00 uur open zijn. Maar goed we hebben ontbeten en Ilse heeft een douche genomen om de dag fris te kunnen beginnen. Daarna ging ze weer even liggen omdat ze nog moe was.

Toen ben ik in tussen tijd hier eens een rondje wezen lopen door de drukke straten van Frankfurt. Daarna ben ik even bij de receptie geweest om het een en het ander te vragen. Ik werd gelukkig goed geholpen en ingelicht.

We hebben daarna nog rustig aan wat tv gekeken en gewacht totdat onze vriendin Anne-Riet belde dat ze bijna op plaats van bestemming was. Toen heb ik haar buiten opgewacht en even gekeken voor een parkeerplek. Gelukkig hadden we dat zo gevonden en kon ik haar meehelpen met spullen uitladen. Daarna konden we kijken waar we een hapje gingen eten met zn 3e. Gelukkig waren we er zo uit en hoefde niet ver te lopen. Na lekker gegeten te hebben bij de griek zijn we naar huis gegaan en lekker op de (slaap) bank geploft en ik achter de laptop om de blog natuurlijk u to date te houden voor jullie.

Op naar morgen om te kunnen beginnen aan de behandeling & onze nieuwe betere toekomst!!!

 

Welterusten alvast en tot morgen!!

Groeten,

Willem.