Hallo allemaal,

Vandaag was het dan zover! Tijd voor de behandeling! Tijd voor het moment waar we naartoe geleefd hebben! Tijd voor een betere toekomst!

Op tijd uit bed! Om ons klaar te maken voor vandaag. Ik ben vanmorgen om 7.20 uur even naar de bakker geweest om verse broodjes te halen voor de dames en mezelf natuurlijk. Na een goed ontbijt waren we er klaar voor.

Om 8.50 uur stond de taxi klaar om ons op te halen.

Eenmaal daar kregen we een rondleiding en hebben we de andere patiënten ontmoet die ook vandaag starten met hun behandeling. Het zag er allemaal heel netjes en georganiseerd uit. We zitten op de 12e verdieping omringd door glazen wanden/ramen zodat je een mooi uitzicht hebt over de stad. Overal stonden relaxstoelen wat bewust gedaan was om de patiënten een zo fijn en rustig mogelijk verblijf te geven als ze daar zijn.

Als eerste moest Ilse een uitgebreide vragenlijst invullen op een I-pad zodat ze een beter beeld kregen met wie ze precies te maken hebben. En met welke klachten ze al tijden rondloopt.

Als eerste kreeg ze een laser behandeling onder een, ik noem het maar een laserzonnebank. Dat was voor haar cellen in beweging te krijgen. (Het was bijna Back To The Future)

Daarna hebben ze een body scan gedaan om de behandeling zo goed mogelijk voor te bereiden. Toen dat achter de rug was kreeg ze nog een aantal injecties  1 voor je schildklier en de ander was een mix van anti gifstoffen en mineralen.

Waarna we werden begeleid naar een andere kamer waar ze haar infuus zou krijgen. Na even zoeken hadden ze toch een ader gevonden bij Ilse om het infuus in te brengen. (Ilse haar bloedvaten willen zich nog wel eens verstoppen als er geprikt moet worden). Maar uiteindelijk vonden ze dan toch een plekje en kreeg ze haar infuus.

Anne-Riet en ik mochten samen met Ilse in dezelfde kamer liggen om toch een beetje bij haar te kunnen zijn. Dat was geen straf want de stoelen lagen goed en ik moest zelfs moeite doen om niet in slaap te vallen.

Nadat ze 3 mixen toegediend had gekregen mocht ze nog even een lymfenknoop massage ondergaan van 45 min. Daarna was het klaar voor dag 1 van de behandeling. Dat was ook meer dan genoeg voor Ilse want ik zag haar oogjes kleiner en kleiner worden.

Eenmaal in het appartement aangekomen is Ilse op bed gaan liggen voor te rusten en zijn Anne-Riet en ik nog wat boodschappen wezen doen want we moeten natuurlijk ook wat eten.

Vandaag stond Pizza di Willem (gewoon zelfgemaakte pizza met gekruide kip) op het menu. Daar kwam Ilse toch even voor uit haar bed. Maar dat was dan ook echt het laatste wat ze vandaag nog deed. Energie is op dus goed uitrusten en op naar morgen!!

We blijven zo positief mogelijk vooruit kijken want : Gister is geweest! Op naar morgen!!

Groeten,

Willem.

 

 

PS.

We zouden dit nooit kunnen doen zonder steun van Familie,vrienden, kennissen en iedereen die gedoneerd heeft.

We weten niet hoe we jullie ooit moeten of kunnen bedanken!!