Dag 3 alweer van de behandeling.

Vanmorgen ging om 7.15 weer de wekker! Want de 3e dag stond op het programma.

Na een goed ontbijtje hadden we Ilse om 8.50 uur aan de weg gezet want ze werd rond die tijd opgehaald..             Natuurlijk bleven wij wel even wachten totdat het busje er was.. Daarna zijn we even naar de winkel geweest. Alweer? Ja alweer. Die zit hier toch tegenover dusja lekker makkelijk.

Komen Anne-Riet en ik terug gelopen staat er een of andere duitse parkeerwachtster van 1.50 m hoog en 80 cm breed een briefje uit te printen. Dus wij dachten: How How! Was must das hier!? Wij netjes gevraagd wat ze daar aan het doen was en ze zei dat ik een bekeuring kreeg omdat ik geen groene sticker op mn raam had. En dat moest in de binnenstad. Heeft met milieu te maken. Hoppa €80,- boete. Ik het verhaal uitgelegd aan onze chauffeur en nadat we iedereen af hadden gezet, reed hij met mij mee naar de dichtstbijzijnde autodealer om daar een sticker te halen. En voor €4,99 euro was ik de man met een groene sticker. Wij meteen terug naar de auto om hem erop te plakken.

 

Toen we eenmaal bij Infusio aan kwamen, had Ilse al een gesprek gehad met de arts. Ze hadden nog niet alle bloeduitslagen binnen maar wat ze binnen hadden, daar bleek uit dat ze ook bloedarmoede had dus daar gingen ze ook meteen iets aan doen. (Waarschijnlijk 1 van de grote boosdoeners voor haar vermoeidheid). De rest kregen we morgen of morgen te horen.

Now. Let’s Get Started!

Ze kreeg ’s morgens meteen al een infuus en vandaag stond er op het lijstje : Antibiotica, de andere was een anti-giftstoffen voor Malaria (wat uit testen is gebleken dat die ook heel goed werken tegen andere infecties) en op de andere fles stond Metabol.

Die had ze binnen een mum van tijd op en kreeg ze een paar flinke injecties rechtstreeks in haar infuus. Het zag er best heftig uit. Maar zo voelde het ook voor Ilse. Ze werd een beetje duizelig en beroerd maar zoals de meeste Ilse kennen geeft ze niet zomaar bij. En ze zei: “Laat me maar even liggen, trekt dalijk wel weer bij”    Over een sterke vrouw gesproken.

 

Daarna mocht ze meteen onder dezelfde machine als maandag met de felrode lamp, alleen werd hij deze keer op infrarood gezet en was het ook iets minder warm er onder. (Deze keer kon je het vlees net niet ruiken ha-ha)

En zo was het ook weer tijd voor een kleine Break en de patienten kregen weer een lekker soepje. Anne-Riet en ik zijn weer even gaan lunchen met ons zelf gemaakt lunchpakketje zodat Ilse even kon rusten.

Daarna mocht ze naar de Global Diagnose apparaat liggen. Daar heeft ze dag 1 ook aan gelegen en dat apparaat sluiten ze met plakkertjes aan op haar enkels en meten haar lichaam. Vandaag kregen we ook meteen te horen wat het apparaat vorige keer heeft ”gevonden”. De assistente vertelde ons de uitslag van vorige keer : Knieën, heupen, onderrug en onderbuik(darmen).   Wij zaten nog net niet met onze mond open want dat zijn net de punten waar Ilse altijd de meeste pijn en problemen aan heeft.

Daarna werd het apparaat aangezet en deze zou door middel van mini stroompje de plekken behandelen waar ze dat het meeste nodig zou hebben. Ze mag dan even helemaal niet bewegen of praten. Dat bewegen lukt wel maar dat andere…..      Nee dat is onzin natuurlijk. We doen alles om haar beter te maken! Dus ook al moet ze daar af en toe stil voor zijn, dan moet dat maar.   (We houden de lol er nog een klein beetje in)

Vervolgens kreeg ze weer een Lymfen-massage van 45 min lang.

En de dag werd afgesloten met een plaats specifieke laserbehandeling. Daar mocht ik Ilse bij helpen van de assistente.

Toen we rond 15.00 uur in ons appartement aankwamen is Ilse natuurlijk weer meteen gaan rusten en hebben Anne-Riet en ik voor een avondmaal gezorgd. Lekker samen gegeten en daarna nog een spelletje gedaan.

Dat was het weer voor vandaag.

Welterusten en tot morgen!

 

Groeten,

Willem.