Hallo allemaal,

Het is inmiddels al weer 3 weken geleden dat we de behandeling hebben gehad. Daarom werd het weer eens tijd voor een Blog.

De kerstdagen achter de rug. Op kerstavond hebben we allebei de gezinnen uitgenodigd voor een diner met allerlei hapjes bij ons thuis. Het was heel gezellig en hadden veel te veel gegeten zoals gewoonlijk. De dagen daarna heeft Ilse er voor moeten boeten en heeft ze er erg veel last van gehad. Dat was minder maar ze heeft toch van die ene avond genoten.

Op het moment gaat het nog niet veel beter met Ilse. Maar zoals ze al voorspelde, zouden de eerste weken na de behandeling vrij heftig zijn doordat er verschillende dingen weer op gaan spelen. Het kon zelfs zijn dat de klachten die ze voorheen had, nog slechter werden.

Dat hebben we nu gemerkt. Maar tot nu toe krijgen ze in alles wat ze zeggen gelijk dus wij hopen dat het ook naderhand ook weer beter gaat worden.

Vandaag hebben we ook een fotograaf op bezoek gehad. We werden benaderd door Vera of dat we mee wouden werken aan haar foto reportage van mensen met een bijzondere ervaring of gebeurtenissen. Want door de social media van de tegenwoordige tijd word er altijd een vertekend beeld gegeven van de realiteit. Mensen zetten er alleen maar verhalen op van leuke dingen en leuke verhalen. Maar in de realiteit kan het ook de andere kant zijn.

Volgende week gaan we beginnen met Ilse haar ”eerste stapjes”. En gaan dit beetje voor beetje opbouwen. Hopelijk gaat dit goed en kunnen na een tijdje eindelijk een keer op deze blog zetten dat het vooruit gaat! Wij hopen dat 2019 voor ons een beter jaar gaat worden! Maar we wensen ook de mensen en iedereen om ons heen natuurlijk alle gezondheid en geluk toe.

Iedereen verdiend om gelukkig en gezond te leven maar helaas heeft niet iedereen dat geluk. De mensen die dit wel hebben, koester dit en steun de andere daarin, dan heeft het leven voor diegene die dat niet heeft ook nog zin!

Willem.