Hallo allemaal.

Vandaag dag 4 van de behandeling!

Om 7.15 uur weer de wekker want we werden weer om 8.50 uur opgehaald.

Deze dag stond er een kort maar krachtige dag op de planning!!

Als eerste mocht Ilse weer even aan haar kleurtje werken onder de felle lamp en warmte van het laserbed. Dat deden ze weer om haar bloedsomloop te versnellen en haar klaar te stomen voor haar OZON behandeling.

Met die behandeling word er via het infuus +- 80ml in een ”ei” gepompt en gemengd met ozon gas . Er ontstaat door de verbinding met het bloed een zuurstof-ozonmengsel dat in de bloedvaten optimaal wordt verdeeld. Medische ozon heeft een sterke bacterie- en schimmeldodende werking en wordt daarom hier bij Infusio regelmatig gebruikt.

Dit werd 10 keer herhaald en tussendoor nog een keer gewisseld van ”ei” voor de beste filtering van het bloed. Je zag aan Ilse dat het best veel invloed had op haar lichaam.  Ze kreeg een ander kleurtje en werd een beetje licht in haar hoofd. Maar nee.. Ilse vond het nog niet genoeg want ze vroeg aan de assistent of dat ze haar ”schildklier spuit” ook meteen kon krijgen want ze lag nu toch op een bed. ”Dat is toch meest efficiënt?” zei ze.

En je kon aan het gezicht lezen van de assistente : Okee dit is een doorduwer en doorzetter 1e klas!!

Maar dat wisten wij natuurlijk al!!

Daarna vertelde dat ze niet veel infusen meer kreeg want de Ozon behandeling was al vrij heftige behandeling dus ze kreeg nog 2 infusen en dan was ze klaar.  Deze keer wou Ilse een keer op een andere stoel liggen want die kon je wat platter zetten. En omdat ze dan een mooier uitzicht had. Dus toen heb ik haar nog maar even gezelschap gehouden tijdens haar laatste 2 infusen voor vandaag.

Ze kon er geen genoeg van krijgen dus kreeg ze nog een shotje en dat was dan ook echt het laatste.

Daarna kreeg ze nog een lekkere kom soep en toen mocht ze naar huis.

We waren rond 12.30 terug in het appartement en hebben samen nog geluncht. Lekkere verse Croissantjes. Wat een luxe.  Maar toen was het gedaan met de pret voor Ilse en moest ze weer gaan rusten!!

Ze wou eigenlijk nog 5 km gaan hardlopen maar dat hebben we haar toch maar afgeraden. Want dat loopt niet zo makkelijk met zo’n rolstoel onder je kont.(Ja, die flauwe grapjes krijgen jullie er voor niks bij!)

 

Verder was het een rustig dagje en hebben we ons gedragen als stadse mensen.. Ben met Anne-Riet nog wat rond wezen zwerven door de straten van Frankfurt en daarna hebben we lekker lui online eten besteld bij een Italiaans restaurant. Vandaag op het menu voor Ilse : een veganistische burger met gekruide frietjes.  En wij hadden een Kipburger en een Dubbele burger met frietjes.

En die kwamen ze brengen met de Fiets! Een ”fiets” eten bezorger. Ik had nog gevraagd aan de bezorgster of dat ze dat altijd met de fiets deed. Dit was haar werk en ze deed het al jaren! Was sneller als auto of brommer hier in de stad!

Dit was het alweer voor vandaag. Bedankt voor het volgen en tot morgen!

Groeten,

Willem.