Vandaag was de dag dat Ilse kon starten aan haar 2e week! De week waar het allemaal om draait. De Stamcel- behandeling!

‘S morgens hadden we lekker ontbeten met een cracker en kwark. Een keer wat anders als die Duitse broodjes want die hadden we wel even genoeg gehad afgelopen week. Waarna we om 8.50 uur weer werden opgehaald door Bogdan de vaste chauffeur van Infusio. We waren net op tijd binnen want het begon te regenen en het heeft bijna de hele geregend.

Eenmaal binnen kregen we eerst een gesprek met Doktor Bijan. De bedenker en verantwoordelijke van deze intensieve behandeling. Het was een fijn gesprek en hebben antwoord gekregen op veel van onze vragen.

Na het gesprek kon ze meteen weer aan het infuus en vandaag stond stond er een van de laatste maar ook een van de zwaarste ontgifting plaats. Eerst kreeg ze een infuus met een ”cellen opener” en daarna kreeg ze een flinke hoeveelheid Magnesium DTA deze kreeg ze heel langzaam toegediend omdat het anders schadelijk kan zijn. In het begin voelde ze zich eigen helemaal niet lekker maar na een uur trok dat weer een beetje weg. Maar Ilse gaf natuurlijk niet zomaar bij en probeerde niks te laten merken.

Daarna kreeg ze een soepje om de dag te doorbreken.

Toen de soep op was kon ze gelijk door naar ”playroom” waar ze haar injectie kreeg.

Aansluitend mocht ze nog even 15 minuten onder het laserbed (het tosti ijzer). Totdat ze doorweekt was van het zweet.  ”Let the toxics & bad stuff out!”

en als laatste nog even 45 minuten op het  Lymfenmassage bed gelegen.

Dat was dan ook weer meer als genoeg voor Ilse ze was helemaal gesloopt en was weer toe aan rust.

 

Eenmaal thuis en na een uurtje tukken vroegen we haar wat ze wou eten. Ze zei meteen Pannekoeken!

Pannekoeken werd het dus!  Lekker met spek en/of appel erop. Ze voelde zich niet lekker maar had toch goed gegeten.

 

Ilse vond de pannekoeken zo lekker, dat ze ze zelfs 2 keer heeft gegeten! Dus zo’n groot succes was het ook niet Helaas. Maar goed van de 3 heeft ze er 1 binnen kunnen houden.

Daarna maar lekker naar bed en weer een tukje doen.

En terwijl ik dit verhaal verhaal aan het typen ben komt Ilse binnen gestrompeld, vasthoudend aan de deur en alles wat ze tegen kwam. Want ze wou even komen kijken en wat drinken. Ze is volledig uitgeput maar haar ogen staan wagenwijd open. Misschien is dit 1 van de bijwerkingen/reacties op de Magnesium wat ze dus bedoelden bij Infusio?

Vlug terug naar bed  geholpen en gaan slapen..  Nog 4 daagjes volhouden!

Bedankt voor het volgen en tot morgen!

 

Willem.