Daar ben ik weer.

Ondanks Ilse ze zich zo slecht voelde gisteravond, had ze toch redelijk goed geslapen. Na een frisse douche hoopte ze zich weer wat beter te voelen maar helaas. De vermoeidheid bleef stand houden en ze voelde zich ook nog wat misselijk.

Toch goed proberen te ontbijten en daarna weer de taxi in om 8.50 uur.

Eenmaal binnen bij Infusio kreeg ze eerst wat tegen de misselijkheid. Nadat het een beetje gezakt was werd ze weer aangesloten aan het infuus. Dit keer in via een ader op haar hand want op haar arm was nog een beetje geïrriteerd.

Vandaag kreeg ze veel vitamines en mineralen via het infuus om haar weer op te peppen. En werd het afgesloten met nog een ”klein” infuus met anti giftstoffen.

Terwijl dat de groep van patiënten op hun stoelen lagen te kregen ze een kleine toespraak van doktor Bejan. Er werd verteld dat het allemaal volgens planning verloopt. En als patiënten zich beroerd voelde dat dat kwam door het programma van gister, wat een heftige aanslag was op het lichaam. En ook dat ze weer nieuwe anti-oxidanten aan de infusen hadden toegebracht.

Ook werd er duidelijk verteld dat deze 2 weken de Basis waren voor een genezing. Maar het thuis eigenlijk pas begint!!

Belangrijk:

Er werd vooral op gehamerd dat de patiënten, maar ook alle mensen in hun omgeving niet moeten/mogen verwachten dat ze na deze 2 weken genezen zijn!!! Een ziekte wat zo lang erin is gesluimerd kan niet in 2 weken verholpen worden!!!

De eerste 3 maanden na de behandeling zijn cruciaal en zeer belangrijk voor Ilse! Ze moet vooral veel rusten en stress vermijden! Het zal met ups en downs gaan maar langzamerhand moet het dan steeds beter worden. Dit kan een half jaar tot 1 jaar of misschien nog wel langer duren! Ook zal ze haar lopen en haar dagelijkse dingen beetje voor beetje,met kleine stapjes op moeten bouwen. Heel cru gezegd : Ze moet opnieuw leren lopen!

 

”Als kers op de taart” kreeg ze nog een shot om de dag mee af te sluiten. Maar daar draait Ilse haar hand niet meer voor om. (Op dat moment wel, anders konden ze niet bij het infuus)

De dag mocht ze afsluiten met 15 minuten onder het laserbed en daarna konden we weer richting het appartement.

Lekker rusten want dat had Ilse hard nodig. Tussendoor nog een spelletje Rummikub en als afsluiter nog even lekker smikkelen want Chefkok Willem had weer een heerlijk avondmaal bereid. (Al zeg ik het zelf)

 

Menu voor vandaag:

Vooraf   :  In Duitsland bereide, zelfgemaakte (vrij pittig volgens Anne-Riet maar die is niks gewend)   Tomatensoep!

Hoofdgerecht:

Uit de oven zelf ingelegde gekruide aardappelen (en een restje mini rosti’s) en een zalmpje zwemmend in een met room doorweekte spinazie omhuld in een jasje van bladerdeeg

En daarlangs een ouderwetse Wienerschnitzel met een groentemixje in mediterraanse kruiden.

Daarbij hadden ze keuze uit verschillende sauzen: Mayonaise,Curry,Kethup,Chili-Mayo

Met een heerlijk glaasje water uit het jaar 2018.

 

(Dit menu vond Ilse minder lekker als gister want dit at ze maar 1 keer.)

 

Dit was het dan weer voor vandaag. Bedankt voor het volgen.

Welterusten en tot morgen!

 

Willem.