Hallo allemaal,

Vandaag werden we weer gewekt om 7.15 uur. Want we mochten om 8.50 uur weer mee met de taxi.

Na een goed ontbijt van kwark en crackers met kaas gingen we weer richting Infusio.

‘S Morgens werd er eerst bloed afgenomen. Deze bloedafname was heel belangrijk voor de arts want hier gaat hij het bloed wat vorige week geprikt is, mee vergelijken. En in combinatie met de Global Diagnose uitslag wordt een vervolg behandelplan gemaakt. (ACT).

Vandaag werd Ilse en de rest van de patiënten klaargestoomd voor morgen. Ze kregen smorgens nog een pep-talk van de arts. En er werd verteld dat ze optijd naar bed moesten, genoeg rusten en zih niet te druk moesten maken over wat er morgen gaat gebeuren, want morgen is D-DAY!  De Dag waar heel deze 2 weken om draait. Morgen beginnen we aan een nieuwe toekomst!!!

Verder kreek ze nog 4 infusen vandaag waarvan er 1 heel zwaar viel (NADH). Verder kreeg ze nog een ”cell opener”, mineralen en 1 infuus voor haar energie. Het leek wel een flesje Redbull. De kleur was hetzelfde alleen dan zonder bruis.

Daar knapte ze een klein beetje van op en kwam er weer een lachje op het gezicht van Ilse (Ofja stiekem trok ik een gekke bek om haar aan het lachen te maken)

Ook probeert Ilse zich tussen het bikkelen door ook nog te laten zien dat ze ook goed oefent met  ”zelfstandig” lopen. Onderweg krijgt ze ook nog te maken met opstakels maar die gooit ze gewoon gewoon aan de kant.

Na de break mocht ze voor de laatste keer op het laserbed liggen en kreeg ze ook de laatste keer de lymfemassage.

Tussendoor kreeg ze weer een Thymus injectie (die natuurlijk steeds vervelender wordt omdat die elke dag terug komt)

De dag werd afgesloten met ook een laatste bezoekje aan de Global Diagnostic. Waar we vrijdag ook meer informatie over krijgen wat daar uit is gekomen.

Sommige vragen zich misschien wat doen jij en Anne-Riet dan elke dag?

Het antwoord is : Wachten, Toekijken, Helpen waar nodig, goed opletten wat er gebeurt en natuurlijk ook ooit even ontspannen in een VIP ruimte.

Toen we naar huis gingen, lag er in het schoenenkastje nog een leuke verrassing  op ons te wachten. Het personeel had een kleinigheidje in de schoen gedaan omdat het natuurlijk 5 december is vandaag.

Eenmaal in het appartement aangekomen bleek dat de Sint ook de weg in Duitsland wist te vinden.

Na het eten mochten we toch ouderwets op 5 December cadeautjes uitpakken en versjes voorlezen.

en nu op tijd naar bed want morgen is het D-Day!!  7.50 worden we opgehaald om een grote en belangrijke stap te zetten in ons leven! Op naar een beter toekomst!

 

Zonder liefde is er geen verdriet

Zonder gevoel is er geen pijn

Ook al wordt je gevangen door een ziekte

Onthoud dan goed : Liefde van familie,vrienden en dierbare om je heen is het beste medicijn!!

 

Willem.