Daar zijn we weer.

Today      D-Day!        De dag die ons leven gaat veranderen!

Vanmorgen werden om 7.50 uur opgehaald dus vroeg uit de veren! De dag goed begonnen met een fruit smoothy, kwark en crackers.

Een keer in het donker naar Infusio, weer eens wat anders.

Eenmaal daar aangekomen was het wachten tot Ilse aan de beurt was en het werd steeds spannender naarmate we moesten wachten.

Gelukkig werden we vlug genoeg een keer geroepen. En kon het beginnen.

Eerst kreeg Ilse een spuitje om haar een beetje te kalmeren. Maar zo taai als Ilse dus is, werkte hij (bijna) niet. Dus ging ze zoals ze is gewoon nuchter de operatiekamer. Anne-Riet en ik mochten buiten het kamertje wachten totdat ze klaar was.

Alles was goed gegaan en ze had een hele goede kwaliteit (vet) stamcellen zei de arts. Ook hij stond er van te kijken dat ze nog zo helder en rustig was.

Later vertelde Ilse dat ze daar een heel goed gesprek hadden gehad over de toekomstplannen van Ilse.  (Ja waarom ook niet he, als je toch nuchter blijft tijdens de ingreep kun je beter wat buurten over vanalles en nog wat)

Terwijl we aan het wachten waren op het terugkeren van de schone stamcellen uit het laboratorium kreeg ze nog wat andere supplementen.

En daar was het moment dan, het moment waar we de laatste tijd naartoe gewerkt/geleefd hebben.

Daar ligt de spuit dan.

Vol met schone stamcellen die gaan vechten voor onze toekomst!

Ik had de eer om de spuit bij haar infuus te spuiten. Dat was wel een bijzonder moment. We hadden allebei een brede glimlach op ons gezicht. Het blijft de aankomende tijd toch nog heel spannend hoe het verder gaat verlopen!

Nadat het verband nog een keer was gecheckt konden we terug naar het appartement. Zodat Ilse kon rusten en langzaam kon gaan genieten hoe haar verdoving uit aan het werken is. Op het moment heeft ze er veel last van. Maar zoals gewoonlijk houdt ze zich groot en zet ze door.

Ondertussen al het een en het ander ingepakt, de laatste keer eten gekookt en alles klaar gezet voor het vertrek van morgen naar huis!!

Morgen de laatste behandelingen en evaluatie bij Infusio en dan rijden we weer naar ons eigen plekje in De Rips

Bedankt voor het volgen en tot morgen.

Willem.