Hallo allemaal. Inmiddels zitten we in de 5e week na de behandeling. Alle feestdagen achter de rug. Een nieuw jaar is begonnen. Dus tijd voor een nieuwe update.

Oud & Nieuw. Zoals je misschien al verwacht had was de dag rustig verlopen. Helaas kon Ilse niet de deur uit om gezellig met de vrienden een avondje samen te zijn. Daarom hadden we lekker samen ge-gourmet. En dan rustig aan aftellen naar de afsluiting van het bijzonder jaar 2018 maar ook een begin van het jaar 2019 wat voor ons hopelijk een beter jaar wordt.

om 23.45 u kwamen zusje Fayke & Nick al binnen om samen mee af te tellen. Dat was al een leuke verassing. Mar toen om 23.55 de deurbel ging werden we nog een keer verrast. Want onze vriendengroep stond namelijk voor de deur! Dat was echt heel leuk en Ilse leefde even helemaal op. Bedankt allemaal voor de leuke verrassing !!! En voor alle steun en liefde!

Helaas heeft Ilse daarna een paar slechte dagen gehad maar dat was het allemaal waard zei ze.

Ook kregen we eergisteren een bezoekje van 3 dames die een actie op hadden gezet, om geld in te zamelen voor Ilse. Ze wouden ook iets betekenen en daarom gingen ze samen ”aan de bak” voor Ilse. Ze gingen cakes bakken en je kon kiezen tussen Boerencake & (hoe toepasselijk) Lime-cake. Karlijn,Suzan & Fieke bedankt voor het initiatief!!! De cake was lekker!

Inmiddels is er ook een stukje op Facebook verschenen over Ilse waar we het op de vorige Blog over hebben gehad. Fotografe Vera Urru was bij ons geweest om een stukje te maken over Ilse en haar ziekte. Want social-media kan ooit een heel vertekend beeld geven over hoe het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Het stukje heet: ”Kort maar Krachtig”

Op het moment is Ilse aan het ”trainen”. Ze is begonnen met de eerste stapjes na haar behandeling. Omdat ze een jaar geleden haar benen niet meer kon bewegen en half verlamd was, heeft ze niets anders gedaan dan in bed gelegen. Haar spieren zijn nog erg slap. De enigste stapjes die ze zette was naar het toilet en naar de keuken.

Ze wil zo graag weer zelfstandig alles kunnen doen dus is ze nu langzaam aan aan het opbouwen. Dus als je over een tijdje een rollator voorbij ziet vliegen met iemand er achter aan, kan dat. Dat is Ilse die haar best aan het doen om weer zelfstandig te kunnen lopen.

Stapje voor stapje! Vooruit!

Op dit moment heeft ze het mentaal heel erg zwaar. Ze had gehoopt dat ze bij dat groepje zou horen dat heel snel vooruit zou gaan. Maar helaas is dat niet. Ze hebben gezegd dat het met ups en downs zou gaan en ze had veel verwacht. Maar op het moment valt het gewoon even zwaar. Ook met de situatie om ons heen en bij vrienden. Hopelijk komt ze er weer doorheen maar dat komt zeker goed met de steun van vrienden en familie.

Want SAMEN ZIJN WE STERK!!

Willem.