De 4e en laatste dag van de nabehandeling in Frankfurt.

Smorgens zijn we om 7.30 uur opgestaan zodat we nog even de douche in konden. De koffers pakken en daarna meteen de koffers in de auto gelegd zodat we als we terug kwamen van Infusio, alles startklaar stond. Ilse had niet zo heel goed geslapen en was nog flink moe en best beroerd van de vorige dag.

Eenmaal uitgecheckt bij het hotel konden we voor de laatste keer naar Infusio voor haar laatste deel van de behandeling.

Ze mocht weer eerst opwarmen op het laserbed zodat ze klaar”gestoomd” was voor haar laatste 2 infusen. Omdat ze nog best uitgeput was werd aan haar gevraagd of ze het misschien fijn vond om in een andere kamer te liggen. Ilse was behoorlijk duizelig en wankelde naar de apparte kamer. Gelukkig zag Angela (assistente van Infusio) dat snel genoeg en had haar wat extra dingen gegeven voor haar duizeligheid. Naar de kamer kwamen later ook Sanne en Ralph (een ander Nederlands stel wat ook voor de 2e keer daar was) . Dat was wel fijn om toch in het Nederlands met iemand te kunnen praten over de ervaringen daar. De assistentes noemde het ook wel een ”Dutch Party Room”.

Na het intracell infuus kreeg ze nog een energie shot. Wat veel op red bull leek vanwege de kleur. Daar knapte Ilse toch wel een beetje van op.

Uiteindelijk kregen we de bloeduitslagen van eerder deze week terug maar gelukkig was daar niks geks op te zien. Het viel wel op dat de Rode bloed cellen verhoogd waren terwijl ze de andere keer aan de lage kant waren. Maar als ze naar het totaalplaatje keken had het waarschijnlijk met haar hormonen te maken.

Nadat we van iedereen afscheid hadden genomen konden we rond 12.30 richting huis vertrekken. De terugreis ging goed, weinig verkeer. Natuurlijk hebben we wel een paar sanitaire stops in moeten (p)lassen maar uiteindelijk kwamen we rond 16 uur aan bij Familie Cornelissen in de Vredepeel. Daar mochten we mee eten en zo konden we alles uitleggen en vertellen aan vader en moeder.

Nu zijn we weer thuis en is het weer afwachten hoe Ilse op de behandeling gaat reageren. Dit zal weer met zijn ups en downs gaan. We houden jullie tussendoor op de hoogt van de vorderingen.

Graag wil ik iedereen nogmaals bedanken voor het mede mogelijk maken van Ilse haar behandeling!! Zonder jullie hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen! Ook de familie,vrienden,kennissen,collega’s en dorpsgenoten nogmaals bedankt voor jullie steun en toeverlaat in de afgelopen tijd! En in de tijd die nog gaat komen!

Want we zijn er nog niet en moeten zeker nog een flink traject doorlopen voordat ze weer de alledaagse dingen kan doen!

Wij als stichting Samen Sterk Tegen Lyme zijn jullie heel dankbaar, en zijn daarom iets aan het organiseren om samen ”het leven” te vieren!

Want onthoud : Samen staan we sterk!!!

Houdt daarom alstublieft Zondag 23 Juni vrij in uw agenda!

Verdere informatie volgt!

Groeten,

Willem