ilse_cornelissen

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je er bent! Voor jullie is dit misschien nieuw, maar ik ben hier ook nog helemaal niet mee bekend. Een Blog bijhouden, geen idee hoe dat precies werkt. Maar we gaan het gewoon doen, en we proberen er een goed te volgen verhaal van te maken. En als je meer wilt weten, of dingen niet begrijpt, stuur ons gewoon een mailtje en dan proberen we het uit te leggen.

Hulp vragen is moeilijk, zeker als je het bijna dagelijks moet doen. Maar Ilse & Willem zijn er ook achter dat ze het alleen niet gaan redden, en simpelweg de hulp van familie, vrienden, bekenden en onbekenden nodig hebben om verder te komen. En daarom gaan we deze Blog ook bijhouden, om iedereen die hen een hart onder de riem steekt, te kunnen laten zien wat ze doen en hoe het met ze gaat.

Op zaterdag 24 november gaat hun reis beginnen, een reis richting Frankfurt en naar hopelijk een betere gezondheid en een normalere manier van leven voor Ilse, maar ook voor Willem. Een reis met veel onzekerheid, maar met nog veel meer hoop.

Wil je weten hoe het met ze gaat, volg dan deze Blog waarop ze al hun ‘avonturen’  gaan bijhouden.