Hallo allemaal. Het is weer ruim een maand geleden dat we met zijn alle geproost hebben op het leven!

Het feest was een groot succes!

Maar nog veel belangrijker. Omdat jullie allemaal ons gesteund hebben met de behandeling van Ilse, konden wij de stamcelbehandeling bekostigen met alles wat daar bij kwam en in de toekomst nog bij komt kijken!! Op het moment gaat het een heel stuk beter met Ilse en kan ze weer een aantal dingen doen die voor de meeste mensen heel normaal zijn. Ze heeft nog wel af en toe een mindere dag maar over het algemeen overheersen de betere dagen! De meeste mensen hebben misschien Ilse al gespot terwijl ze aan het wandelen of aan het fietsen is. Ze is druk bezig om weer wat conditie en spierkracht op te bouwen. Dat er zoveel zou verbeteren na de behandeling hadden we een aantal maanden geleden nog niet durven dromen. De eerste 3 maanden thuis ging het eerder achteruit dan vooruit, maar met veel bloed zweet en tranen begonnen we na 3 maanden langzaam wat verbeteringen te merken. We kunnen weer samen wat ondernemen en genieten met vrienden en familie om ons heen. Ilse is er nog niet, maar dit geef hoop. Want zoals ik iedere keer heb gezegd en geschreven, samen komen we er wel, want samen staan we sterk.

Over het feest :

Inmiddels hebben we alles uitgeteld en kunnen we eindelijk aan jullie vertellen wat we op hebben gehaald met het evenement.

Allereerst willen we iedereen nogmaals bedanken voor de komst en de gezelligheid!! Zonder jullie was dit alles nooit gelukt.

We hebben al vaak de vraag gekregen of dat we al wisten wat we opgehaald hebben. We wilden zeker weten dat we alles hadden berekend en niks zouden vergeten. Daarom heeft het even geduurd.

Proost op het leven.

421 personen (betalend)
72 kinderen (gratis)

En dan nu het moment suprême..

De opbrengst van Proost op het leven! :

€ 6.821,96

Wat een geweldig bedrag! Nogmaals dit is allemaal dankzij iedereen die deze dag tot een geweldig succes heeft gemaakt!

Zo zie je maar : Samen sta je sterk!!!

Groetjes,

Stichting samen Sterk Tegen Lyme